Til 2 personer: 1 filet laks pr. person 1 stilk vårløk 1/2 chili
Rapsolje
Limesaft
Sesamolje
Sesamfrø
Salt og pepper
Sett ovnen på 180 grader. Smør en ildfast form med rapsolje og legg laksen over. Finhakk vårløk og chili, og strø dette over laksen. Drypp litt limesaft og sesamolje over. Krydre med litt salt og pepper, og dryss sesamfrø over tilslutt. Sett i ovnen i cirka 20 minutter - til sesamfrøene er gyllenbrune og du ser at fileten er gjennomstekt.
Tuuuusen takk, for begge kommentarene! Ser sånn ut nå ----> :D Likte veldig godt den møre laksen med masse smak, det blir helt klart en gjenganger her :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.