siljesfremgang sa for siden:
Mandelbunn:
2egg
80g sukrin
1ts bakepulver
150g mandelmel
60g cocosa
Slik gjør du:
Visp sammen egg og surkin
Bland sammen med mandelmel og bakepulver
Smelt cocosa og rør alt sammen
Hell røren i en 20-22cm rund form.
Steik på 190grader i ca 30min.
La den kjølne før du tar på Chocolate moussè.
Chocolate moussé:
200 g mørk sjokolade 70 %
25 g smør
3 egg ( separert)
1 ss tagatesse
250 ml kremfløte
2 ts. Kaffepulver
Slik gjør du:
Sett fram alle ingredienser. Separer eggehvite fra eggeplommene.
Smelt sjokolade sammen med smør over et vannbad eller i mikron.
Tilsett eggeplommene , rør det godt sammen, og sett det til side så lenge.
Visp sammen kremfløte og kaffepulver.
Tilsett sjokolade blandingen.
Miks dette godt sammen.
Visp sammen eggehvite og sukker.
Så blander du det sammen med sjokoladeblandingen.
Hell så denne blandingen over bunnen, pynt med jordbær og sitt den i kjøleskapet til den er kald.
Jeg ville nok neste gang hatt litt mindre kaffi pulver i, da den hadde en veldig sterk kaffesmak, moussen minnet meg litt om moccabønner smak.
Ellers en god kake, og jordbærene gjør den skikkelig frisk.