< Tilbake til oversikten

"Ferdig" lavakarbomat

#1

Carb_counter sa for siden:

Hei!

Jeg lurte på om noen hadde noen tips til ferdig lavkarbo mat? Veldig kjekt viss man har dårlig tid :D:D Hva som helst? :D


#2

Victory sa for siden:

Fikse en dag du har god tid, og fryse ned feks gryter og supper i posjonsbokser..??? :D Helt lovlig og kjapt!


#3

Carb_counter sa for siden:

Det er smart! :D Det skal jeg gjøre! :)


#4

&lt;insert_scary_name_here&gt; sa for siden:

Rema 1000 har en ferdig blomkålsuppe som er god og med veldig lite karber. Freser opp litt spekeskinke, og vips - ferdig middag!



#6

Victory sa for siden:

Har de den fortsatt?? Syns den var knallgod, men nå har jeg ikke sett den på månedsvis... Kanksje det bare er vår butikk, at det hjelper og spørre etter den..:)


#7

Carb_counter sa for siden:

Det hørtes innmari godt ut (å kjapt!!!) Det skal prøves!!;)



#9

Victory sa for siden:

Jepp! Og veldig god variant og bytte ut kjøttdeig med kyllingfilet. :)

Og forske litt med mindre vann... litt paprika... tacosaus, og vips er den forvandla til en gryte! :eek:


#10

Carb_counter sa for siden:

Hehehe ja! Er utrolig mye man kan gjøre, om man bare er litt oppfinnsom egentlig!!:D:p


#11

&lt;insert_scary_name_here&gt; sa for siden:

De har den hvertfall på en Rema her i traktene. Du får spørre. Den byttet utseende litt etter lanseringen, så kanskje du få må lete med nye øyne.


#12

macadamia79 sa for siden:

Spis deg slank har masse forskjellig. Utenom fine nettsider da... ;) Er vel nesten bare Arngren som er mer kundefiendtlig hehe

Lowcarbselection.no


#13

Budeiea995 sa for siden:

Ja de sidene er helt fryktelige!!! Ser ut som ett dårlig solarium fra 80 tallet. Har snakket med dem og da kom vi inn på det. Er helt sikker på at når det gjelder mat er det veldig viktig at øynene blir tilfredse.

Flotte farger og bilder av deilig mat skulle det ha vært og ikke ei sliten sydendokke....

Når det gjelder kjap mat er vel alt kjapt vel? Avokado på kleiva, en kotelett i neven, eller noen kyllingvinger. Kjøper gjerne en brokkoli som jeg deler i små buketter å spiser som ett eple. Når aspargesene (de små) kommer er det jo bare å nyte. Gjerne sammen med ei pakke babybel og ei pakke skinke ;)


#14

StegforSteg sa for siden:

Akkurat nå har de meksikansk tomatsuppe med 4 karb pr 100g. Har heller ikke sette blomkålsuppa på en stund.

NB - Jeg har ikke smakt suppa, den skal til pers i kveld tenkte jeg mens barna gumler grandiosa :D


#15

Tiki sa for siden:

Hvis du skal lage for å fryse ned, så fungerte dette utmerket med Syrics lasagne også.


#16

AntoniaM sa for siden:

Hjemmelaget pizza kan også fryses og brukes som ferdigmat seinere. Jeg liker varianten "sellerizza" med selleri/ost som basis for bunnen.


#17

Qlio sa for siden:

Ferdig grillet kylling er jo fast food! Avocado med makrell i tomat funker fint!


#18

Becky sa for siden:

Når jeg skal ha noe kjapt og enkelt, steker jeg en løvbiff, legger på noen dæsjer med kremost og noen skiver hvitost. Legger på lokk og skrur ned varmen, så det får smelte godt.:p



#20

index sa for siden:

Var innom Meny i helgen, og der hadde de faktisk et par lavkarbo retter ala Fjordland! Verden går fremover...


#21

nednoenkg sa for siden:

oi!:D Hvem meny? Og hvilke matretter?:)


#22

index sa for siden:

Meny Karmsundsgaten, Haugesund. De hadde to forskjellige, en pastarett og en mer gryterettype. Så ikke veldig nøye på dem, mener på at pastavarianten lå litt høyt på karbo i forhold til mitt kosthold. Men for all del, myye bedre enn vanlige slike retter...


#23

Monzie sa for siden:

Coop tomatsuppe inneholder 1g karbo pr 100g(1dl) ferdig suppe... Det er da veldig lettvindt ;)


#24

Yrla sa for siden:

To av tre måltider hos meg er fast food. Enten ferdigstekt kyllingfilet jeg spiser kald,(kjøper stor pakke jeg steker opp og har i boks i kjøleskap) reinskav er tynne kjøttskiver som stekes svært raskt. Jeg fordeler posens innhold i fire bokser og tar frem 1 pr måltid. Jeg kjøper store pakker med fisk jeg lager fiskekaker av som jeg oppbevarer i kjøleskap. Jeg baker så jeg alltid har noe raskt å spise. Jeg bruker kun lang tid på middagen fordi da skjærer jeg opp grønnsaker. Ellers liker jeg påleggslaks, det er jo også ferdigmat.


#25

shailene sa for siden:

Jeg kjøper aldri posemat og slikt. Eneste jeg pleier å kjøpe av ferdigmat for å ha på farta er skyr og salat fra salatbaren i butikken, det er jo grei mat. Ellers lager jeg svære kasseroller med supper og gryterett, og gratenger i ovnen. Regner ut innholdet, og fryser ned i 600-800 kaloriers porsjoner. Dette gjør jeg maks 1 gang i måneden, så har jeg alltid ordentlig mat til alle måltider, selv om jeg ikke orker eller har tid til å lage noe fra bunnen akkurat da. Dette syns jeg funker kjempebra, men viktig å ikke koke grønnsakene helt ferdig først, ellers blir de veldig bløte.


#26

smgj sa for siden:

... og når man lager maten selv sånn så har man iallfall kontrollen på "innholdsfortegnelsen" mye bedre. Vi lager alltid mat til 6 personer. En middag og 4 luncher/frokoster. Til to personer så funerer det veldig bra.


#27

moho sa for siden:

Om du bor i et område der Baker Hansen er så har de iallefall verdens beste lavkarbobrød fra Fedon der. Brødet er kjempegodt og holder seg leeeeenge i kjøleskapet!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.