< Tilbake til oversikten

Asiatiske fiskekaker (med bilder)

#1

Dangerous Nan McGrew sa for siden:

200 g torskefilet
1 egg
1 ss majones, toppet
2 fedd hvitløk
1 chili
2 ss sesamfrø
1 ss fiberhusk
Litt revet skall av lime, og du kan godt ha i noen dråper av limesaften også
Litt hakket frisk koriander
1 vårløk, hakket
Pepper

Start med å kjøre fisken med stavmikser eller i kjøkkenmaskin. Bland egg og majones godt. Ha i limeskall, chili, hvitløk, vårløk, sesamfrø og pepper. Bland godt. Tilsett deretter fiberhusk, bland godt.

Vend inn torskefileten og la stå i cirka 10 minutter. Røra vil svelle og det vil bli lettere å forme fiskekaker.

Varm opp godt med olje, og bruk en skje til å forme kaker. Stek de til de er gyldne og gjennomstekte.


#2

Dilly sa for siden:

Disse så veldig gode ut. Tusen takk for fristende oppskrift :)


#3

Sivensvans sa for siden:

Veldig spennende, takk for oppskrift!


#4

Dangerous Nan McGrew sa for siden:

De er supergode, og kjempedigg konsistens :)

#5

Dangerous Nan McGrew sa for siden:

Bare hyggelig, disse er gode :D

#6

Alynna sa for siden:

ikke noe salt, eller fiskesaus som erstatning?


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.