< Tilbake til oversikten

Hjortestek

#1

elien sa for siden:

Hei

Har vært så heldig å få en hjortestek, men det har jeg aldri laget før. Lurer på om det går an å legge den i sur melk å lage surstek av den? Eller kom med andre tips

Elin


#2

langaard sa for siden:

Hjort er helt utmerket til surstek:)


#3

elien sa for siden:

Takk for svar, då blir det Surstek :) E kjempe gla i det

Elin


#4

langaard sa for siden:

Jeg vil og ha!!!:(


#5

index sa for siden:

Sursteik er det beste man kan lage av en hjortesteik, etter mitt syn. Herlig mørt, og ikke så tørr som den ellers gjerne blir. Bør langtidssteikes på lav temperatur for at det skal bli helt perfekt!


#6

elien sa for siden:

Jeg har et hode som ikke fungerer for tiden, har derfor bommet på Steken, tok den opp til tining i helgen å la den i surmelk i dag.

Men til helgen er det bare jeg som er hjemme (rotehode), kan jeg då steke den til helgen å fryse den igjen stekt?

Elin


#7

langaard sa for siden:

Det vil jeg tro går helt fint:)


#8

index sa for siden:

Det går fint. Om du skjærer den opp når den er blitt kald og fryser den i aluminiumsfolie, så er den lett å varme den opp igjen i stekeovnen når du skal ha den uten at den blir tørr.


#9

elien sa for siden:

takker å bukker for tips :)

Elin


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.