< Tilbake til oversikten

Cocosa

#1

Carb_counter sa for siden:

Hei!! Jeg er ganske ny, å lurer på hva bruker man Cocosa til ? rett og slett=)

takker for svar!! :D



#3

langaard sa for siden:

Hei:) Jeg steker all mat med cocosa pure, den med kokossmak klarer jeg ikke:(


#4

Carb_counter sa for siden:

Okei! Tusen takk for svar, da skal jeg lese litt mer om det å bli litt klokere:) Er så mange som bruker det, så ble nyskjerrig på hva det var!;)




#7

Charlott sa for siden:

Jeg bruker en skje med cocosa i kaffen, gjerne med litt kremfløte og kanel. Smaker godt og gjør godt :D


#8

index sa for siden:

Jeg bruker også den brune Cocosaen til all steking, har vel brukt en 3-4 glass så langt. Jeg har også et glass av den grønne i skapet, men den har jeg ikke klart å finne et lurt bruksområde til ennå. Tenkte litt på konfekt med Cocosa og 70% sjokolade, kanskje senere en gang...


#9

Rin sa for siden:

Jeg bruker cocosa extra virgin (den med kokossmak) som et kosttilskudd - 2 spiseskjeer daglig, sammen med øvrige oljetilskudd.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.