Dangerous Nan McGrew sa for siden:
Til salat:
500 g oksefilet, men du kan også bruke roastbeef
1/2 agurk, strimler - bruk gjerne juliennejern
1/2 hode isbergssalat, strimlet
cherrytomater
3 sjalottløk, finhakket
3 vårløk
1 håndfull brekkbønner
1 neve finhakket mynte
Finhakket koriander
Sesamfrø
Salt og pepper
Til dressingen:
2 ss limesaft
2 ss soyasaus
2 chili, finhakket
2 fedd hvitløk, finhakket
1 ss ingefær, revet
1 ts sukrin
2 ss fiskesaus
litt sesamolje
Stek kjøttet i en panne slik du steker biff, og krydre med salt og pepper. Det skal være litt rødt i midten. La det kjøle seg ned før du skjærer det i tynne skiver - du kan godt la det hvile til resten av salaten er ferdig.
Bland sammen alle grønnsakene og urtene, og legg kjøttet på toppen. Bland alt i dressingen sammen, og hell denne over. Strø sesamfrø over tilslutt.