MoaMoa sa for siden:
Skal bake Droningens Juvel, som er en kjempegod rullekake. Har aldri laget den lavkarbo, men er vel ikke noe problem det håper jeg :blinke:
[font=Comic Sans MS][/font]
Legger ut den vanlige oppskriften her, men har selvsagt tenkt å erstatte sukkeret med kunstig sukker. Men kan dere hjelpe meg med å velge sukker? Hvilket er best i ovn? Kan velge mellom stevia, sukrin, candarel og natreen.
[font=Comic Sans MS][/font]
Dronningens Juvel:
4 egg
1,5 dl sukker(erstattes med hvor mye av hva?)
1,5 ss potetmel
2 ts vaniljesukker
100 g hasselnøtter
50 g hasselnøtt (Kommer til å bruke 70%)
[font=Comic Sans MS][/font]
Fyll og pynt:
4 dl kremfløte
2 ts vaniljesukker
2 bananer
50 g kokesjokolade (70 %)
[font=Comic Sans MS][/font]
Kommer til å bruke banan, men bruker så lite jeg kan, kanskje nok med en.
[font=Comic Sans MS][/font]
Hva tror dere om denne oppskriften erfarne lavkarbobakere, og hvilket sukker bør jeg bruke?