< Tilbake til oversikten

Oppbevaring av avokado?

#1

Nutte sa for siden:

Hvordan bør avokoadoen helst oppbevares?

I kjøleskapet? Benken?


#2

mofe sa for siden:

Jeg har den på benken. hvis den er innmari hard, så legger jeg den i en kurv med tomater - da er den myk etter et par dager :)


#3

Anne sa for siden:

Jeg oppbevarer den på benken, for det er sjelden den er helt moden når jeg kjøper den.....men den kan sikkert oppbevarers i kjøleskap også:p


#4

mofe sa for siden:

Forresten - noen som vet.. avogtil når jeg deler opp en avocado, så er det brune "striper" inni den.. er den dårlig da?


#5

Nille sa for siden:

Nei, den er ikke dårlig - bare overmoden. Og den smaker helt OK. Også er det litt irriterende når du skal lage guacamole...... :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.