Nutte sa for siden:
Hvordan bør avokoadoen helst oppbevares?
I kjøleskapet? Benken?
Nutte sa for siden:
Hvordan bør avokoadoen helst oppbevares?
I kjøleskapet? Benken?
mofe sa for siden:
Jeg har den på benken. hvis den er innmari hard, så legger jeg den i en kurv med tomater - da er den myk etter et par dager :)
Anne sa for siden:
Jeg oppbevarer den på benken, for det er sjelden den er helt moden når jeg kjøper den.....men den kan sikkert oppbevarers i kjøleskap også:p
mofe sa for siden:
Forresten - noen som vet.. avogtil når jeg deler opp en avocado, så er det brune "striper" inni den.. er den dårlig da?
Nille sa for siden:
Nei, den er ikke dårlig - bare overmoden. Og den smaker helt OK. Også er det litt irriterende når du skal lage guacamole...... :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.