Mustang sa for siden:
Da jeg begynte på ketolyse i Mai ifjor, laget jeg knekkebrød og hadde kremost på. Jeg ble lei Tine sin krydderost, så jeg tenke jeg skulle prøve den nye Afrikansk paprika. Den minnet meg veldig om noe jeg hadde smakt tidligere, og etter noen tygger kom jeg på det: Holiday-dippen!
Så nå prøvde jeg ikveld å eksperimentere på den for første gang (ikke spør hvorfor det tok så lang tid),og jeg synes den er veldig lik og veldig god! Så håper dere også blir å like den :)
1 boks sæterrømme
1 boks tine afrikansk paprika
1 ss majones
1 ts paprikapulver
1 ts raspet rødløk
salt og pepper
ca 1 ss sitron
Bare å blande sammen og smak til! Paprikapulver var mest for å sette det litt på spissen. Og jeg kjente det manglet noe,så prøvde meg på rødløk og lyktes. Hadde litt for mye sitron i først,ca 2ss om ikke mer, og ble veldig sur/syrlig, så jeg tok ca halv ts med natreen for å jevne det ut. Nå synes jeg den er kjempegod! Men prøv denne fram med bare sæterrømme og kremosten, så kjenner dere til selv hva dere ønsker mangler osv.. Dette var bare min verson :)