< Tilbake til oversikten

BA 3/2-2012; Ny Toro-sjef vil satse på lavkarbo

#1

arnakristin sa for siden:

[color=#000000][/color]
Ny Toro-sjef vil satse på lavkarbo
[color=#000000][/color]
Slik skal han fete opp konsernet.
Tiden da Toro var ensbetydende med supper og gryteretter er over. Nå vil den nye sjefen i Rieber & Søn satse på lavkarbo-hurtigmat.
– Jeg blir trigget av slike utfordringer. Jeg får rett og slett et kick, sier den nye konsernsjefen i Rieber & Søn, Frank Mohn.


#2

index sa for siden:

Ikke dumt! Lavkarbovennlige supper og sauser hadde vært veldig greit å ha når man trenger et kjapt måltid og sliter litt med fantasien. Kommer nok til å bli en god kunde jeg, om de klarer å få til fornuftige produkter...


#3

Supera sa for siden:

Liker! Ikke noe jeg kommer til å bruke til hverdags, men et fint alternativ! Jeg har fått smaken på å lage maten fra bunnen av, så jeg kommer nok til å fortsette med det. Men hvis det er snakk om sånne mikro-middager, så blir jeg glad, fordi da kan jeg be administrasjonen her om å ta inn det i "kantina" (et kjøleskap med en isboks vi betaler i) og så har jeg overtidsmat. Akkurat nå er det ingen alternativer for meg... Diverse pizzaer, fjordlands, yoghurter og sånt... Ikke akkurat lavkarbo. Det går an i nøden hvis man kaster risen/poteten. Jeg har et glass Cocosa stående som jeg tar i teen og så har jeg nøtter liggende. Tidligere hadde jeg alltid en Atkinsbar eller to liggende.


#4

Qlio sa for siden:

Om Toro kan lage noen kjappe løsninger kan mannen lage mat til meg igjen. LIKER! Han er egentlig kjempeflink til å lage mat, men nå er han så redd for å lage noe jeg ikke kan spise. Søtt, egentlig, særlig når han spør "kan du spise dette" fordi han har skjønt at riktig mat gir en riktig så blid kone!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.