< Tilbake til oversikten

Ostekjeks

#1

Mints sa for siden:

Usj, nå har jeg snart søkt meg grønn her inne på forumet, men har ikke funnet noe svar på det jeg lurer på :confused:

Jeg vil steke osteskiver av Norvegia så de blir harde og jeg kan bruke dem som chips (trenger noe å spise guacamolen jeg har tenkt å lage med :P ). Jeg har forstått det sånn at jeg kan steke de i stekeovnen på 200 grader til de ser ferdige ut. Men når ser de ferdige ut? Er de myke når jeg tar de ut av ovnen og så blir de harde? Har også lest om mange som lager det i mikroen, men hvor lenge har man dem i mikroen da? Og på en vanlig tallerken? Eller med bakepapir under?




#4

Mints sa for siden:

Fantastiks! Kjørte mikrovarianten og det funket som ei kule :D


#5

Gerd sa for siden:

Ikke sant :D Jeg syns microvarianten er best :ja:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.