Yrla sa for siden:
Sukker er jo en ingrediens som øker holdbarheten. Hva med sukrin og de andre søtningsmidlene? Vil de bevare maten like godt og lenge? Jeg er forresten overrasket over hvor lenge bakst med sukrin holder seg.
Yrla sa for siden:
Sukker er jo en ingrediens som øker holdbarheten. Hva med sukrin og de andre søtningsmidlene? Vil de bevare maten like godt og lenge? Jeg er forresten overrasket over hvor lenge bakst med sukrin holder seg.
AntoniaM sa for siden:
Jeg har lurt på litt av det samme! Bl a ved laging av gravlaks/ørret. Da settes fisken inn med en blanding av salt og sukker og det foregår jo en form for kjemisk prosess i fisken de 4 dagene den skal ligge i laken. Blir det samme prosess med andre søtningsmidler, f eks sukrin eller tagatose?
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.