NinaOp sa for siden:
Nydelig kotelett-form med sprek smak! Har ikke regnet ut karbinnhold, ettersom man kan variere grønnsakene ganske mye etter egen gane:)
To personer (med rester til lunsj dagen etter)
4 nakkekoteletter
Cajunkrydder fra innvandrer-butikk (uten sukker)
Kokosmelk
saft fra en sitron
løk
hvitløk
Sellerirot
Rød Chilli
Rød paprika (snaks type, sånn lang)
Grønn mild chilli
aubergine
Sett ovnen på 200 grader
Brun kotelettene i smør, krydret med cajun krydder, legg dem til side.
Hakk alle grønnsaker i passe biter, gjerne litt grove og lag skiver av aubergine. Hvitløken skal ikke være for finhakket, litt grove biter.
Legg alle grønnsakene i en ildfast form, alt skal være blandet sammen.
Hell en boks kokosmelk i en bolle, bland inn saften fra en sitron. Krydre med mer cajunkrydder, paprikapulver, litt salt og pepper.
Hell 3\4 av sausen over grønnsakene, legg så de ferdig bruna kotelletene oppå. Hell over resten av sausen.
Stekes i ovn på 200 grader i ca 45 min.
Deilig,frisk smak og en fin vri på svinekoteletter! Anbefales!!:hungry: