< Tilbake til oversikten

Jeg må bare spørre..

#1

nightly sa for siden:

Hva har det seg at potetgull inneholder fra 50 til 70 kh, når poteter inneholder fra 10 til 25 kh?
Er det bare det at væsken forsvinner, eller tilsetter de noe?


#2

Kitt sa for siden:

Vel, det står poteter, vegetabilsk olje og salt på posen Gubben har i hvert fall!
Ikke mye skumle ingredienser der.;)
Er nok at det har forsvunnet maaange % vann som gir større konsentrasjon av karber, ja!:)


#3

smgj sa for siden:

Tørr potet er lettere enn "våt potet" - ergo er det mer "potet"(av alt som opprinnelig finnes i rå potet) i 100g potetgull enn det er i 100g rå potet. :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.