Sjokoladebananen sa for siden:
Hvordan/hvor skal man egentlig oppbevare avocado?
Og hvordan kan jeg unngå at en åpnet avocado blir brun og stygg hvis jeg spiser bare en halv?
Sjokoladebananen sa for siden:
Hvordan/hvor skal man egentlig oppbevare avocado?
Og hvordan kan jeg unngå at en åpnet avocado blir brun og stygg hvis jeg spiser bare en halv?
kamp sa for siden:
Oppbevares i rom temperatur. Evt i kjøleskap etter den er moden.
Skvis litt lime eller sitron på avokaoden, da blir den ikke brun når du har kuttet i den!
Dietta sa for siden:
Jeg har mine i grønnsaksskuffen i kjøleskapet (men mulig det er feil altså).
Du skal alltid la steinen være igjen, det vil forhindre at den blir for brunt :)
kamp sa for siden:
Vist den er helt moden så går det men de modnes ikke bra når det er kjølig.
Dietta sa for siden:
Nei det er helt sant :). Jeg kjøper bestandig spisemoden avocado, så derfor tenkte jeg ikke på det. Hvis jeg har en som ikke er moden, lar jeg den ligge på benken et par dager
zitapus sa for siden:
Umoden avocado får ligge på kjøkkenbenken.
Moden ligger på kjøkkenbenken eller i kjøleskap, litt tilfeldig.
Når jeg bare bruker en halv, så pakker jeg andre halvparten (med steinen i) i en liten plastikkpose, prøver å ha det så lufttett som mulig og legger i kjøleskapet. Den holder seg bra da.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.