Vi har et par poser av denne liggende. Bakte en for en stund tilbake, men vi likte den ikke noe særlig.
Trenger noe sukkerfri bakst til torsdag, og tenker å prøve igjen.
Har tenkt å tilsette litt mer søtt, og kanskje noe kakao-pulver eller smeltet sjokolade for å få litt mer skikkelig sjokoladesmak.
Lurer litt på hva/hvor mye jeg skal tilsette
Noen som har forslag, eller har prøvd tilsvarnede ?
Selv bruker jeg en spiseskje kakao av fineste sort i deigen, samt at jeg av og til hakker opp 50-60 gram mørk sjokolade (minimum 70%) og blander i. Jeg lager som regel muffins. :)
Å flott Jon. Ikke meningen å klage på produktet altså, men vi er nok bare vant til litt mer intens sjokoladesmak her i huset. Konsistensen er jo helt ypperlig, og med litt mer sjokoladesmak blir de helt supre.
Da blir det kakao,l sjokolade og kanskje litt nøtter i deigen. Takk skal du ha :D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.