siljesfremgang sa for siden:
Jeg var inne på Manuelas blogg og såg denne herlige oppskriften: Lemon Cream Pots ?
Og siden jeg lever lavkarbo nå, så tenkte jeg at dette må da kunne gå ann å lage lavkarbo vennlig.
Du trenger følgende:
· 480 ml kremfløte
· 50 g tagatesse
· 2 ss revet sitron skall
· 60 ml citron saft
· kremfløte til pynt
Hell fløte og tagatesse i en kjele og sett den på komfyren.
[LEFT]Sett komfyren på lav varme og se til at alt sukker blir smeltet.
Når sukkeret er smeltet, så lar du det koke i 3 minutter.
Etter 3 minutter tar du kjelen fra platen.
Tilsett sitron juice og revet sitron skall.
Rør det godt sammen.
La det stå på kjøkkenbenken i 5 minutter til det blir lunkent.
fordeles i 4 skåler, cirka 180 ml per skål.
Sett det kaldt i kjøleskapet i minst 4 timer eller til det er stivnet.
Jeg pynter dem med litt pisket kremfløte, og lime[/LEFT]
Så er det bare å nyte..