< Tilbake til oversikten

Manuelas Lemon Cream Pots Lavkarbostyle.

#1

siljesfremgang sa for siden:

Jeg var inne på Manuelas blogg og såg denne herlige oppskriften: Lemon Cream Pots ?

Og siden jeg lever lavkarbo nå, så tenkte jeg at dette må da kunne gå ann å lage lavkarbo vennlig.
Du trenger følgende:

· 480 ml kremfløte

· 50 g tagatesse

· 2 ss revet sitron skall

· 60 ml citron saft

· kremfløte til pynt

Hell fløte og tagatesse i en kjele og sett den på komfyren.
[LEFT]Sett komfyren på lav varme og se til at alt sukker blir smeltet.
Når sukkeret er smeltet, så lar du det koke i 3 minutter.
Etter 3 minutter tar du kjelen fra platen.
Tilsett sitron juice og revet sitron skall.
Rør det godt sammen.
La det stå på kjøkkenbenken i 5 minutter til det blir lunkent.
fordeles i 4 skåler, cirka 180 ml per skål.
Sett det kaldt i kjøleskapet i minst 4 timer eller til det er stivnet.
Jeg pynter dem med litt pisket kremfløte, og lime[/LEFT]

Så er det bare å nyte..


#2

Charlott sa for siden:

Ohh... så lekkert ut! :sikle:


#3

siljesfremgang sa for siden:

Det var kjempe godt, den falt i hvertfall i smak hos meg og min far, min søster og min mor var litt skeptiske, men de spiste opp... :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.