< Tilbake til oversikten

Lavkarbo sjokolade-pannacotta

#1

skyric sa for siden:

Se bilder og skritt for skritt her.
Jeg er en dessert menneske, min kone ikke, men heldigvis min sønn. Han elsket denne. Smaker fantastisk godt!

100 gram 85% sjokolade
5 dl Fløte
2,5 spsk Sukrin
1 Vaniljestang
2,5 plater gelatin

Legg gelatin i bløt 5-10 minutter.
Kok opp fløten, bland inn ingrediensene. La det simre i 10 minutter.
Rør inn gelatinplatene
La det stivne i et par timer
Server :-)

Bilder her


#2

Qlio sa for siden:

Den så jammen i meg god ut, kanskje satse på denne fremfor stekekaker, for koking er jeg rå på. Takker og bukker, jeg tror søndagens dessert er i boks! notere på ukeplanen


#3

Photobscura sa for siden:

Men hvor kommer sjokoladen inn? :confused:


#4

Qlio sa for siden:

I følge bloggen (som er linket til i innlegget) etter at fløten er kokt opp (samtidig med sukrin og vanilje).


#5

Dietta sa for siden:

Står ikke noe sjokolade i oppskriften hverken her eller på bloggen ;)
Hvor mye sjokolade bruker du ?


#6

Qlio sa for siden:

Ahhh, sorry, jeg trodde det var spm om når sjokoladen skulle i. Da tar vi hele plata, som er vist på bildet? :D


#7

skyric sa for siden:

Beklager, jeg glemte det viktigste, Har lagt inn sjokoladen nå :-)

Stooooooor feil, beklager

Skyric


#8

Dietta sa for siden:

Takker og bukker :D


#9

Qlio sa for siden:

Yess, det ble hele plata! :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.