Jeg har blitt en flittig bruker av oksefond. Supper, sauser, gryter etc. I den forbindelse lurer jeg på et par ting.
Finnes det kyllingfond ? Jeg har lett, men ikke funnet.
Hvorfor er det så innmari mye kh i grønnsaksbuljongterninger ? og i de andre typene også forøvrig. Vet det er sukker i de, men med det kh-innholdet må det være uhorvelige mengder. Utrolig irriternede :mad:
Kva med desse "småkjelane" som Knorr har? Det finst med både okse- og kyllingsmak, trur eg. "Fond du chef" heiter dei visst her i landet, måtte leite det opp. Ser dei har med grønnsakssmak også. Grønsaksversjonen har 6kh, kylling har 5kh og oksebuljongen har 3,5kh. Eg har brukt desse ein del i Belgia, meiner dei ikkje har herda fett i seg heller.
Takk for masse flotte og ikke minst kjappe svar jenter.
Har ikke lært å sitere alle ennå (Kitt ?), så jeg tar alle her.
Det er Fond du chef fra Knorr jeg bruker nå. Da skal jeg lete etter både kylling og grønnsaker et annet sted. Må sikkert til butikker med bedre utvalg enn det jeg har her lokalt.
Skal se etter knorr sine flasker også. 10 kh på 100 ml er ikke så galt det :D og etter den flasken du linker til Kitt.
Helt enig Carisma. Det er så dyrt her i forhold til Sverige at det er til å grine av :mad: *sette av tid til en Harry-tur i kalenderen *
Aha, tusen takk ;)
Hm.. da fikk jeg nok en gang bekreftet at min lokale Meny har veldig dårlig utvalg på enkelte ting. Får nok ta meg en tur ned til sentrum til uka ja...
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.