< Tilbake til oversikten

Pizzabunnoppskrift?

#1

BPN sa for siden:

Hei.

Vet det er mange oppskrifter for bunnen til pizzaen, men hvilken er den enkleste å lage? Trenger noe (helst) kjapt og lettvint uten alt for mange ingridienser.


#2

TigerTove sa for siden:

Like deler revet sellerirot og ost :) stek noen min før du har på fyllet.


#3

Dietta sa for siden:

:ja: Sellerizza er godt


#4

TigerTove sa for siden:

Der var linken :p takk Dietta, orket ikke lete den fram..


#5

Dietta sa for siden:

Lå veldig lett tilgjengelig i oppskriftsmappa, så det var enkelt ;)


#6

Aline sa for siden:

Min definitive favoritt:
:sikle:

Oppskrifta er slik:

2 egg
1ss fløte
1/2ts bakepulver
1/2cup ( 1cup=2.25dl) revet ost (parmesan)
litt salt
1ss olje
2ss bakemiks( kan bruke 15g sojamjøl og en liten ss fiberhusk)

Rør sammen, spre ut på bakepapir og stek i ca 10min på 225g, eller til bunnen blir sprø og brun. Følg med så den ikke blir svidd!

Sleng på ditt favorittfyll og stek til sprø ost

Definitivt den beste jeg har testet (jeg klarte ikke sellerizzaen) og den er den jeg har testet som ligner mest på bunn. Ingenting blir likt som en ekte tynn italiensk pizza, men denne er iallefall god :)

Oppskriften er amerikansk (?) og imse lagde et innlegg her.


#7

Dietta sa for siden:

Denne må jeg prøve :) Alle typer nøtter/mel virker som partystopper for meg, men her var jo mengden veldig liten.
Takk for oppskrift :D


#8

frøken sa for siden:

Min favoritt:

Kjempegod pizzabunn

4 egg
7 ss kremfløte
2-3 never ost
1 ts bakepulver
3 ss olje
Litt salt
4 ss mandelmel
2 ss glutenmel
2 ts fiberhusk
litt oregano/pizzakrydder/timian

Pisk egg lett, ha i resten.
La røra svelle litt.
Smør utover bakepapir, steik på 200 grader i 15. min.
Ha på fyll og ost, steik vidare i 10-15 min. Lurt å ikke ha for mye væske i fyllet, da blir den litt for vassen.

Kjempegod!!


#9

Mariann S sa for siden:

Mmmmmmm, har nettopp laga denne, og den var god :)


#10

Bonitta sa for siden:

Jeg laget en kjempegod og enkel pizzabunn i går. Sålangt beste jeg har testet på lavkarbo.

1/2 boks philadelfia naturell
En kladd smør, mykt (30 gram?)
6-7 toppede ss glutenmel
Litt revet ost
Oregano, salt, pepper, basilikum og hvitløkspulver

Kjørte sammen smør og kremost med miksmaster.
Tilsatte resten, og brukte miksmasteren til alt var blandet.
En utrolig seig deig som var vanskelig å få utover. Men jeg klemte og dro, brukte litt kjevle også.

Så 10 min i ovnen på 200 grader.
Pizzafyllk helt ut i kantene (ble tørr der det ikke var fyll). Ost på toppen, og inn igjen i ovnen til osten var smelta.

Ble en tynn og sprø bunn, og veldig god! Selv om pizza'n fikk en merkelig fasong.
Delte min i 4 deler, og spiste 2, da var jeg mer enn stappmett.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.