Skal lage pizza nå og lurer litt på pizza sausen. Hvis jeg skal lage den selv har jeg funnet hakkede tomater med 3 g karbohydrater pr 100g.
Så fant jeg en pose fra knorr som jeg tror er ny: Pizza filling with tomato and onion. I den posen er det 5 g karbohydrater,men det står at hvorav 3 g er sukkerarter. Har dette nye betydning, hvem ville dere valgt? Skal ha kjøttdeig på pizzaen. Er forresten 19 g fett i posemixen.
Jeg ville ALDRI spist posemix om jeg kunne lage det selv. Den inneholder jo en hel masse annet søppel i tillegg til karbene, stivelse, salt, e-stoffer osv.
Da prøver jeg det, har aldri gjort det før men er vel ikke vansklig. Kaste oppi litt krydder så blir det nok bra.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.