< Tilbake til oversikten

Vaniljen legger seg i bunnen

#1

Addict sa for siden:

Lager pannacotta for andre gang, men vaniljefrøene legger seg bare i bunnen :-( hvordan får jeg det til å være spredt i hele puddingen?


#2

Kitsu sa for siden:

Kan jo prøve å røre i de når he har begynt å stivne litt?


#3

Albatross sa for siden:

jeg lar det kjøle seg ned i gryta før jeg heller det over iglass, noe lander fremdeles på bunnen men noe vil også være lengre oppe :)


#4

smgj sa for siden:

Ekte vaniljekorn havner på bunnen, men smaken går i hele røra. :)


#5

moniqe sa for siden:

Jeg siler min et par ganger i te sil før jeg har pannacottaen i glass.Liker ikke at det knaser i frø når man kommer til bunnen av glasset.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.