< Tilbake til oversikten

Kyllingpostei?

#1

anett21 sa for siden:

kan eg spise priors ovnsbakte kyllingpostei? det er jo bare 6g karb i denn..


#2

Sanney sa for siden:

det bestemmer du vel selv? de færreste spiser vel en hekto postei av gangen uansett...


#3

Yrla sa for siden:

Ovnsbakt Kyllingpostei

Ingredienser:

Kyllinglever (37%), skummet melk, maskinelt utbeinet kyllingkjøtt (15%), kalkunkjøtt (13%), hvetestivelse, rapsolje, salt(1,8%), ketchup, stabilisator E407, E410, E412, E415, E1411, glukose, krydder (inkl. sennep, paprika), gjærekstrakt, vanilljesukker, løk, antioksydant E315, konserveringsmiddel E250, ansjos. Glutenfri. Allergener:

Paprika*|Sennep|Melkeprot. inkl laktose|FiskNæringsinnhold pr. 100 gram:

Energi 639 kJ/153 kcal, protein 12,0 g, karbohydrat 6,0 g hvorav: sukkerarter 2,4 g, fett 9,0 g hvorav: mettede fettsyrer 2 g, enumettede fettsyrer 4 g, flerumettede fettsyrer 2 g, omega-3-fettsyrer 0,4 g, kostfiber 0,2 g, natrium 0,7 g, jern 5 g (tilsvarer 35,7 % av referanseverdi)

Du bestemmer:) Selv spiser jeg av prinsipp ikke mat tilsatt sukker/vaniljesukker. Men det er meg.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.