Eg lagar ofte saus som er basert på kraft, nokre gongar synest eg denne blir litt for tynn, og i "gamle dagar" jevna eg med kveitemjøl eller maizenna. Har brukt JBK nokre gonger, men synest at det blir litt merkeleg smak på sausen, nesten sånn lim-aktig. Veit ein kan røre inn eggeplomme på slutten også, men det har eg ikkje gjort enda.
Jeg bruker hvetemel.....det er ikke så ofte jeg lager slik ordentlig hjemmelaget saus så de få gangene jeg gjør det spiser jeg (og nyter) med god samvittighet.....
Det at jeg har brukt hvetemel to-tre ganger i måneden har ikke utgjort noen ting på vekta for meg i de tre årene jeg har spist lavkarbo/ketogent....
Det samme gjør jeg. Spiste senest i dag bitte litt hvitsaus på kveita. Et par små skjeer gjør ikke det store utslaget. Men skal gjøre et forsøk på å jevne med ost for det høres godt ut. Kanskje krydderost gir en spennende saus :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.