Jeg går ikke på lavkarbo, men ønsker å redusere karbohydratene i bakst og har derfor nylig forsøkt å bake grove muffins osv med sukrin og grove kornprodukter. Nå vil jeg prøve meg på en lettere versjon av lavkarboboller, men ettersom jeg reagerer på mandler, tør jeg ikke å bruke mandelmel i bollene. Noen som vet hva jeg kan bruke istedet? :)
Jeg har tidligere brukt å finmale cornell sin mel/frø blanding i en blender. Så har jeg tatt litt av dette, litt fiberfin (tidligere himaze) fiberhusk og grovt mel. Kokos mel har også et høyt fiberinnhold. Du kan igrunnen bare blande litt av hvert og tilsette sukrin og kardemomme.. Og kalle det boller ;)
Det er mulig å bake med soyamel, risproteinpulver og eggehviteproteinpulver. Det har ok pris på iherb.com.Med whey og kasein blir det veldig tørt. Du kan også bake med kokosmel. Det er en oppskrift på lussekatter med kokosmel her inne bl.a.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.