< Tilbake til oversikten

Asiatisk agurksalat

#1

Sivensvans sa for siden:

Denne er himmelsk, og passer godt til spes kylling og svinekjøtt - men, kan nok brukes til det man lyster!
[color=darkgreen][/color]
4 porsjoner
[color=darkgreen][/color]
2 små agurker (jeg brukte en stor)
1/2 dl hakket, frisk mynte
1/2 dl hakket, frisk koriander
1/2 dl olivenolje
2 ss riseddik
1 ts sukkererstatning
1 ss revet, frisk ingefær
1 ts finhakket sitrongress (dette hadde ikke jeg i)
1 ss soyasaus
salt og pepper
[color=darkgreen][/color]
Skjær august i skiver på langs med en potetskreller. Legg remsene på et fat, og dryss over finhakket mynte og koriander.
Bland olivenolje og riseddik i en skål. Tilsett sukkererstatningen, ingefær, sitrongress og soyasaus, og bland godt. Hell dressingen over agurkremsene. Dryss på salt og pepper.
[color=darkgreen][/color]
Oppskriften er hentet fra boken "GI-oppskrifter for folk i farta" av Ola Lauritzon og Ulrika Davidsson.


#2

Echo sa for siden:

[QUOTESkjær august i skiver på langs med en potetskreller. [/QUOTE]

Æsj også, må jeg vente helt til august for å lage denne:D:D.

Så veldig spennende ut da!


#3

Sivensvans sa for siden:

Æsj også, må jeg vente helt til august for å lage denne:D:D.

Så veldig spennende ut da![/quote]

:lol: :lol: Erre mulig!! Jeg hadde blitt skremt dersom jeg hadde skrevet juli...hihi!


#4

StegforSteg sa for siden:

Hvor får man tak i riseddik? :)


#5

Sivensvans sa for siden:

Jeg kjøpte min på Kiwi;)


#6

StegforSteg sa for siden:

Da skal jeg se etter der :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.