skyric sa for siden:
Er man lei Ribbe etter jul? Hvorfor ikke lage den på Thai manér? Min favoritt rett på min Thai restaurant. Prøvde å lage den derhjemme og den ble meget godt mottatt! Se hel oppskriften med bilder og skritt for skritt gjennomgang her.
Ingredienser:
1/2 kg ribbe, skåret i terninger.
2 kopper broccoli, delt i halve. Du kan også benytte kinesisk broccoli
2-3 Strimlete Paprika. Velg gjerne forskjellige farver for utseendes skyld
3 spsk rød karrypasta
3 spsk fiskesauce
1 spsk tørrede chili i olje
1 spsk hvidløk, presset
1 spsk sukrin
1 spsk små stærke chili. Brug flere om du ønsker det stærkt!
1 spsksmør/olie
Blomkål til blomkålris
Skjær ut ribba og grønsaker i terninger/strimler.
varm oljen/Smøret på sterk varme og stek ribba til den blir brun og svoren sprø.
Tilsett karripasta og rør godt inn. Tilsett alle andre ingredienser unntatt grønnsakene. Steg og rør i et par minutter.
Tilset litt vann og stek brokkoli og pepper til de blir litt myke og gode
Server med blomkålsris.
Vil du ha den sterk som jeg vil - bruk riiiiiiiigelig med Chilli.
Se hele skritt for skritt beskrivelsen her.