Denne har vi ganske ofte for tida, og den er veldig populær hos småkrokodillene på 2 og 4 år (ingen selvfølgelighet, selv om de kan spise mye forskjellig). Dessuten kan alt kjøpes på nærmeste Kiwi.
Frosne fileter av ørret, ingen marinering eller annet
Seterrømme
Salt, pepper, spisskummen
Litt fløte, litt vann
Smør til å steke i
Smelt smøret i stekepanna, dryss i spisskummen (tørket, gidder ikke knuse i morter).
Ta i fisken, med salt og pepper på, stek på begge sider.
Lag rømmesaus: 1/2 - 1 boks seterrømme (spørs hvor mange fileter), tar i bittelitt fløte og vann for å gjøre den tynnere.
Heller rømmesausen over fisken når den er omtrent halvstekt, la det surre videre.
Bra!
Og hvis Kiwi kunne fortsette med å selge oss friske råvarer uten all den marinaden på ditt og datt skal jeg handle mer der.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.