< Tilbake til oversikten

Høres dette greit ut?

#1

Disen sa for siden:

Jeg er nokså ny og lurer på om dette er en grei lunsj når middagen blir kveldsmat hvis dere skjønner. Jeg hadde på tallerken: 2 stekte egg i meierismør, 3 skiver stekt bacon, 20 gram kinakål, 30 gram paprika, 1 ss seterrømme og litt dressing som jeg er usikker på karboen i. Men det står at stivelsen består av johannesbrødkjerner og gurkjernemel.
Er dette i tråd med lavkarbo diettene?


#2

Livsnytersken sa for siden:

Siden du er ny og har valgt Atkins/egenkomponert så tror jeg at du bare må prøve deg fram, som jeg gjorde i begynnelsen.:p
Men det likner på mine egne komposisjoner fra jeg selv startet.
Jeg tror at det er lettere for deg å få svar fra veteranene:syklubb:
hvis du opplyser mer om vekt høyde etc. og ikke minst hva ditt mål med kostholdet er?
Lykke til!:)


#3

Disen sa for siden:

Takk for svar, jeg får håpe at det er noen veteraner som kikker innom tråden. Når det gjelder meg så er jeg 170 cm, veier pr i dag 93 kilo og har et foreløpig mål om 15 kilo ned.


#4

Nerthus sa for siden:

Nå har ikke jeg nileste atkins i det siste, men så lenge du holder deg til reglene i induksjonen er det jo greit?
Er du usikker på dressingen, lag din egen! Søk opp dressinger på forumet for tips :)

Er du fremdeles usikker, bruk diett.no for å holde rede på karbohydratinntaket. Du skriver jo egenkomponert, og jeg er litt usikker på hva det innbærer kontra atkins?


#5

Disen sa for siden:

Tja med egenkomponert mener jeg at jeg forsøker å finne min egen måte som fungerer for meg, siden jeg er så ny i dette må jeg se hva som passer best. Så det er nok en kombinasjon av flere, men så lenge det ser ut til å fungere er jeg fornøyd.


#6

Peppa Gris sa for siden:

Atkins har vel en ganske grei liste over tillatt mat i introduksjonsfasen. Holder du deg til den er du safe. Spørs om dressingen er litt fy-fy.


#7

Disen sa for siden:

Ja ja jeg får leve med den lille stripen med dressing, så får jeg studere lister over tillatt mat.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.