< Tilbake til oversikten

Hvetemel???

#1

Skorpia sa for siden:

Er etterhvert blitt temmelig sikker på at jeg bare tåler moderate mengder hvetemel.
Så her er det store spørsmålet?
GG-helseklibrød og Fiberrik inneholder begge hvetekli,så da lurer jeg på om om det bare er den fine delen av melet jeg ikke tåler eller om klien også vil gi reaksjoner???
Tror ikke det er glutendelen(proteinet) jeg reagerer på,for jeg har brukt det i matlaging uten å få reaksjoner.
Fikk nemlig øyeblikkelig reaksjon her om dagen,og holdt på å klø meg forderva etter 4 pizzastykker. Har tidligere også fått direkte reaksjon etter Hamburger.
Og jeg har stort sett tålt et stykke eller to med pizza.
Så det har vel litt med mengden å gjøre.
Jeg hadde vel spist flere hvetemelsholdige ting dagene i forveien også.

Noen som vet????

Jeg holder meg unna alt hvetemel en stund ihvertfall,også klipappen. Så nå blir det mye omeletter og salater.

Skulle likt å visst om det finnes noen med liknende reaksjoner?


#2

Summer sa for siden:

Ryvita rugknekkebrød er jo et bra alternativ da....

Skal du bake pizza, så lag en tynn bunn av grovt speltmel.. ;)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.