800 gr torskefilet,i terninger
2ss smør
1 purreløk kuttet i ringer.
3dl fløte
2ts karri
2 hardkokte egg finhakket
2 tomater, finhakket
gressløk finhakket
Salt og pepper.
Smelt smør i en stekepanne og surr purreløken blank.Rør inn karri og slå i fløten.Legg i fiskestykkene terningene forsiktig i pannen.Slå ned varmen og la det trekke til fisken er kokt ca.10min.Smak til med salt og papper .Dryss over hakket egg ,tomat og gressløk rett før servering.
Høres ut som noe man kan "smelle sammen" i ildfast form, så slipper man å passe på under koking :p
(jeg er veldig fan av mat som kan lage seg selv i ovnen ;) )
Ja det kan du sikkert ,blir jo ennda enklere da:ja:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.