< Tilbake til oversikten

Torsk på purreseng

#1

Bøtt sa for siden:

800 gr torskefilet,i terninger
2ss smør
1 purreløk kuttet i ringer.
3dl fløte
2ts karri
2 hardkokte egg finhakket
2 tomater, finhakket
gressløk finhakket
Salt og pepper.

Smelt smør i en stekepanne og surr purreløken blank.Rør inn karri og slå i fløten.Legg i fiskestykkene terningene forsiktig i pannen.Slå ned varmen og la det trekke til fisken er kokt ca.10min.Smak til med salt og papper .Dryss over hakket egg ,tomat og gressløk rett før servering.


#2

trollmamma sa for siden:

Det hørtes veldig godt ut!
Jeg elsker fisk, og er alltid på jakt etter nye måter å tilberede det på.


#3

Bøtt sa for siden:

Ja en ny vri for oss å ha fisk på dette :)Alltid kjekt å prøve noe nytt :)


#4

Bonitta sa for siden:

Høres ut som noe man kan "smelle sammen" i ildfast form, så slipper man å passe på under koking :p
(jeg er veldig fan av mat som kan lage seg selv i ovnen ;) )


#5

Bøtt sa for siden:

Ja det kan du sikkert ,blir jo ennda enklere da:ja:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.