< Tilbake til oversikten

Stivelse i maten

#1

Janman73 sa for siden:

Kjøpte meg " Jacobs Fiskeburgere" på meny her om dagen. Var 4 karbs pr 100 gram, så det er jo ikke så halvgærnt. Men så da jeg skulle lage maten at de innholder potetstivelse og rismel i kavringen.
Noen som vet om disse ingrediensene er inkludert i de 4 karbohydratene?

Går på ketolysekuren, max 20 karbs pr dag :-)


#2

Gerd sa for siden:

Det er stivelsen som er karbohydratene i de fiskeburgerne :ja:


#3

Janman73 sa for siden:

Oh, takk. Da er det vel ikke så farlig å spise de da :-)


#4

Gerd sa for siden:

ikke en sjelden gang :) Men spiser du f.eks. 2stk på 100g hver, så er du oppe i 8 karber. Og det er karber som ikke gir næring til kroppen.
Jeg, personlig holder meg unna ferdigprodukter. Fordi de gir feil karber til kroppen :)


#5

ketoseprinsen sa for siden:

Jeg bruker en sjelden gang jacobs sine produkter selv. Noen av pølsene har null karbo, andre 0,5-1karbo. Tok et par nødmedisterkaker derfra i jula også, greit å vite at man har alternativer en gang i blandt i alle fall. :)


#6

Nerthus sa for siden:

Jeg ville nok ha holdt an litt blandingsprodukter til etter en måneds tid, da kan du i større grad se hva du "tåler", enten vektmessig eller helsemessig.

Du kan lage fiskekaker selv også - a la lavkarbo - de er kjempegode!


#7

Janman73 sa for siden:

Det hadde vært kjekt. Bare det ikke er for innviklet, er ingen Gordon Ramsey :-)

Oppskrift?


#8

Livsnytersken sa for siden:

:hungry:
Prøv deg frem her på oppskrifter på Lavkarbo.no Søk på fiskekaker og du vil finne flere gode forslag. Her er det flere som prøver, feiler forbedrer og kanskje utveksler erfaringer underveis.:p
Bare glem Gordon R. Han var også bare læregutt i starten. og gjorde også sine små tabber.
Husk at noen har startet uten særlig store "kjøkkenerfaringer", men veien blir jo til mens man går.
Lykke til og ha en god helg!! :heia:


#9

Nerthus sa for siden:

Her :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.