< Tilbake til oversikten

Karrikoteletter (med bilder)

#1

Dangerous Nan McGrew sa for siden:

Litt spicy, ganske lettlagd, veldig godt!

Koteletter
Fløte
Karripasta
Salt, pepper, og eventuelt annet krydder
Grønnsaker - det er valgfritt, jeg hadde gulrøtter, squash, sjampinjong, og sellerirot

Sett ovnen på 160 grader. Start med å kutte opp grønnsakene i cirka like biter, legg de i en ildfast form, ha over litt godt krydder (jeg hadde salt, pepper, koriander, og basilikum), og sett de i ovnen mens du gjør klar kotelettene.

Start med å salte og pepre kotelettene godt, og brun de kjapt i stekepannen. Gni inn et godt lag med currypasta på hver side av kotelettene, og stek igjen. Legg kotelettene i formen sammen med grønnsakene, og hell over fløte. Sett i ovnen og stek i cirka 45 minutter.


#2

sistegang sa for siden:

Denne skal prøves i morgen, elsker karri.:) Men jeg får droppe gulrøttene, de går ikke sammen med ketose for meg.:(


#3

Dangerous Nan McGrew sa for siden:

Karri og koteletter er en flott kombinasjon :) Kjipt med gulrøttene, men det er vel muligens masse andre grønnsaker du kan forsøke i stedet ? :)


#4

TrillTrall sa for siden:

:sikle: Dette skal prøves!


#5

sistegang sa for siden:

Nydelig, dette kommer jeg til å lage flere ganger.


#6

Bonitta sa for siden:

Dette høres godt ut!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.