superkisen sa for siden:
En skive fedonbrød (33g) inneholder 6g karbo, da er det vel ikke noe i veien for å inkludere 1-2 skirver fedonbrød per dag, så lenge man totalt sett er under grenseverdien for å være i ketose?
superkisen sa for siden:
En skive fedonbrød (33g) inneholder 6g karbo, da er det vel ikke noe i veien for å inkludere 1-2 skirver fedonbrød per dag, så lenge man totalt sett er under grenseverdien for å være i ketose?
Gerd sa for siden:
Jeg vil si nei, det er ikke ok hver dag. fordi da bruker du faktisk 12 av de 15/20 karbene du skal ha om dagen. det er mye bedre å bruke karbene på grønnsaker.
Kroppen trenger grønnsakenes vitaminer, mineraler og enzymer for å fungere og forbrenne optimalt.
:)
Bik sa for siden:
Bak heller karins "Mitt aller beste brød". Det har bare 1 karbo pr skive :) Oppskrift finner du her:
nellie sa for siden:
Som Gerd sier, og som jeg er helt bombesikker på at det står i boka(?), skal mesteparten av dine karbohydrater komme fra grønnsaker. Så å ta seg ei skive i ny og ne er sikkert greit, men 1-2 sånn støtt og stadig blir litt mye.
Gracella sa for siden:
På ketolysekuren er det ikke OK, men senere kan du godt spise en eller to skiver i løpet av en dag - og fremdeles være i ketose.
Jeg synes det brødet er kjempegodt og spiser det i perioder hvor jeg ikke har fått bakt mitt eget brød og ikke er hjemme.
Jeg får ikke blodsukkerstigning av en skive, og passer på å ha godt med smør og ost på skiva :)
Vanligvis spiser jeg ikke brød, så det blir uansett ikke så ofte.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.