< Tilbake til oversikten

Sjokolademousse av ricotta! Nam!

#1

Kuredu sa for siden:

Etter inspirasjon fra andre rundt her inne lagde jeg denne nydelige desserten i dag:

ca 100 g ricotta
ca 1 dl fløte
vaniljepulver
sukrinmelis
4 dråper stevia med vaniljesmak
1 ss kakao pulver

Først blandet jeg ricotta sammen med kakao og stevia. Deretter pisket jeg fløten til krem med sukrinmelisen. Tilslutt blandet jeg alt forsiktig sammen.

Serverte i skål med litt jorbærsaus (laget på frosne jordbær som var kokt og most).

Fantastisk deilig! Ikke til å tro at dette faktisk er sunt.....


#2

Nevalensis sa for siden:

Det hørtes jo faktisk godt ut! Er litt usikker på om jeg liker ricotta... har hatt en uheldig opplevelse av ricotta, en vegetarform i ovnen med masse egg. Derfor har jeg tenkt på den osten som en "middagsost" og ikke "dessertost", om du skjønner? Hmm... :)


#3

Tiki sa for siden:

Kan jeg erstatte Ricotta med Philadelphia kremost?


#4

Kuredu sa for siden:

Hm, vet ikke om jeg ville brukt Philadelphia pga den salte smaken. Ricotta er ikke salt.....men du kan jo prøve!


#5

Kuredu sa for siden:

Skjønner, jeg var meeeeget skeptisk selv, men det var godt altså....og veeeldig mektig!


#6

Nevalensis sa for siden:

Hva om man bruker mascarpone istedenfor tror du?


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.