Med utgangspunkt i Skyric sin fantastiske lavkarbopasta så ville jeg prøve å lage vårruller :) nam nam...
jeg laget da halvparten av røra, dvs. med 2 egg og 2 ts fiberhusk + ca 50 gram smøreost..
da dette var klint ut mellom to silikonstekepapir og stekt i 10 minutter ved 150 grader, så la jeg det over på et nytt bakepapir på benken og delte det i 4 deler.
I går hadde vi en tomat-chili-kjøttdeig-paprika-wok til middag, så jeg brukte den som fyll. Jeg la en god klatt på hver firkant og smørte godt rundt kanten med en eggehvite.
Etterpå varmet jeg opp noe rapsolje i ei gryte og la de ferdige innpakkede vårrullene oppi. Det stekte en stund, og vips, vi hadde vårruller :):)
Vårrullene ble sprø og fine, men jeg skulle heller ha brukt et ordentlig fyll. Jeg hadde bare ikke lyst til å vente.
Takk for uttesting - så langt hadde jeg nok ikke tenkt på egenhånd, nå står vårruller på planen her også :ja: men jeg må ha mere østerssaus i hus først.
[font=Comic Sans MS][/font]
Og så har jeg tenkt å teste ut pastaen en dag ved å lage canneloni med skinke og ostesaus i. Håper eggehvite holder platene sånn litt sammet slik at fyllet holder seg noegenlunde på plass. Jeg føler pastaen gir mange nye muligheter til andre smaksopplevelser :ja:
Åhå! Tror sånn kål-kjøttdeig-panne med sesamolje og soyasaus er ganske utmerket som vårrull-fyll. Dette kan kanskje være hendige måltider å ha klare i fryseren, også. :)
Jeg har ikke testet canneloni ennå, men ser på Lavkarbo gjort enkelt at det er testet ut :) og det ser godt ut :ja:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.