Biggie Small sa for siden:
Bunn:
4 eggehviter (eller 3 hele egg)
1,5 dl sukrin + 0,5 dl. natreen-pulver + 1/4 ts. steviapulver (kvernet sammen til melis i en kaffekvern f.eks.)
1 dl. kokende vann
1,5 dl. mandelmel (kjøpt type) + 0,5 dl. havremel
2 ts. bakepulver
Fyll:
Litt kokosmelk
1/2 appelsin (saften)
1 pk. kremfløte
Litt Natreen-pulver
Litt 70% sjokolade raspet
Maskinvisp eggehviter + sukkerblanding til kremkonsistens. Hell i 1 dl. kokende vann litt etter litt på slutten av piskingen. Sikt i mel/bakepulver, og pisk i noen sekunder på svak hastighet (kremen vil synke noe men vi skal ikke dele bunn så da er ikke høyde kritisk).
Stek på 175 grader i ~24cm kakeform (bakepapir i bunn etc.) ca. 35 min. til pent brun. La kjøle seg i formen en time eller mer, bunnen skal bli noe tørrere enn vanlig kakebunn.
Ta bunnen ut og legg på en kakeplate. Varm opp kokosmelk-boksen litt på en plate så melken blir jevn og ikke skilt, dynk gode skvetter på kakebunnen å la trekke inn noen minutter.
Visp kremfløte ferdig m. natreen for riktig søtsmak. Klem så i appelsinsaften i kremen og visp i noen sekunder ekstra. Bre kremen over kakebunnen, og kjøl i noen timer. Rasp litt mørk sjokolade el. lign. på toppen før servering.
Biggie :)