_sweetie_ sa for siden:
har litt for mange folk som kommer idag..
kan eg spe panacottaen ut med hel melk????
_sweetie_ sa for siden:
har litt for mange folk som kommer idag..
kan eg spe panacottaen ut med hel melk????
Yonah sa for siden:
Det er jo geleantinen som gjør den stiv, om poenget er at du har for lite fløte.
Jeg lager i blandt pannacotta med kokosmelk, det funker ypperlig:D
Så om du tåler melk, så hadde jeg nok spedd den ut litt med hmelk, det er jo jul. Sett flere oppskrifter med pannacotta med melk i.
_sweetie_ sa for siden:
tusen takk for at du svarte.. :)
rett før eg skulle til å finne fram alt så kom eg på at eg manglet krem til sausen og krem til noe annet..
så da blei det heller nysteikt sjokoladekake med surkrem på idag.. :)
Budeiea995 sa for siden:
Hei!
I den originale oppskriften skal du ha 5 %melk, dette ser du i bunnen av panacottaen da fløten legger seg på toppen. Om du sper med melk vil du altså få to delte lag, ikke pent og ikke spesielt panacotta...
Kan lage med bare melk, men da er du over på melkepuddin.
Nei bruk bare fløte samt 5% melk og heller lag. Mindre i skålene.
Lykke til!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.