Jeg lagde i går disse og fulgte oppskriften til punkt og prikke med unntak av 3 ting:
Jeg brukte hakkede mandler istedenfor mandelflak
*Jeg dobblet oppskriften
*Jeg hadde i mer fiberhusk, ca dobbelt så mye, fordi røren var helt flytende og det trodde jeg ikke den skulle være?:confused:
Mandelflarnene smaker helt himmelsk, men de er mye som pannekaker selv nå etter et døgn på benken og flere timer i dag på tørkepapir for å forsøke å trekke ut litt av smøret, som jeg regner med er årsaken til at de er bløte.
Når jeg tok dem ut av ovnen svømmte kakene i smør nemlig.:(
Om du ikke har kastet kakene, så sett de i ovnen på 50 grader varmluft eller ovnen litt på gløtt og tørk de. Jeg får ikke ciss sine lavkarbostrull sprø uten å tørk de i ovnen en stund, men da blir de tørre og sprø.
Uff dette ble KATASTROFE :(
Mandelflarnene smeltet og havnet i en ny smørsjø i bunnen av ovnen....
Jeg må virkelig finne ut hva jeg gjorde galt i oppskriften, bare jeg får vasket ovnen først...
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.