< Tilbake til oversikten

Kan ein fryse blomkålrisen?

#1

svingstangdeluxe sa for siden:

..hadde tenkt å ete den på julafta og lage den klar i dag, slik at den er ferdig. Kanskje også ha noko på lur til seinere i jula.


#2

Dilly sa for siden:

For en stund siden så raspet jeg opp en kjempemengde med blomkål. Dette fordelte jeg i plastposer og la i fryseren. Etterpå var det enkelt å ta en porsjon rett fra frysen og inn i mikro. Helt ok, men det måtte brukes opp i rimelig tid, ellers ble det litt rar frysesmak på den. Jeg har ikke forsøkt å lage det ferdig først og fryse etterpå, så det vet jeg ikke noe om.

Her er bilder av blomkålrisproduksjonen min. I ettertid har jeg heller laget det på direkten.


#3

Areola sa for siden:

Jeg ville heller bare raspet den opp (kanskje helst i morgen) og hatt den i en boks i kjøleskapet fram til lørdagen. Fryst blomkål (ihvertfall rå) smaker ikke like godt som fersk, synes jeg da :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.