< Tilbake til oversikten

Disse bør vel være ganske lett å gjøre lavkarbovennlige?


#2

Moogie sa for siden:

Ser ganske godt ut! Trur de kan bli helt fine lavkarbokaker bar man bytter ut sukker og melis med noe annet. Jeg har bakt noe lignende med kakao oppi og sjokoladekrem og kaffe krem mellom. Og da brukte jeg sukrinmelis. Funker fint med kakao, men har tidligere brent meg med bare sukrin og marengslignende kaker. Så kanskje en blanding? Jeg brukte foresten mye mindre søtningsmiddel enn det som står i oppskrifta. Og ja! Disse kakene er nydelige dagen etter de er laget. Jeg brukte finmalte mandler til mine. Lurer på hva dem mener med mandelmel? Fettredusert eller bare finmalte mandler?


#3

nellie sa for siden:

Ligger oppskrifter på makroner ute her et sted.:)



Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.