Jeg har litt lyst til å lage cabaret til julemorgen, tenkte med juleskinke i. Men hva slgs grønnsaker i? Og skal de forvelles?
Før har jeg laget med amerikansk blanding, skikkelig 80-talls, og med andre grønnsaker kan jeg lage den enda mere lavkarbo. Tenkte å ha juleskinke og egg, men grønnsakene er jeg usikker på.
Jeg har tenkt til å lage noe av det samme, lurte på om jeg skulle forsøke "Festgrønnsaker" minus brokkolien. Festgrønnsaker er fryste, grønne grønnsaker. Ille god :D Kanskje grille en paprika, fjerne skinnet og strimle den fint..
Litt selskapserter, minimais, paprika, asparges... Jeg ville faktisk hatt i litt reker også... kanskje sopp, lettkokt brokkoli og/eller blomkål...Alt som er godt, egentlig :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.