Som alltid, når jeg lenker, er dette fra Stavanger Aftenblad. Kos dere med artikkelen. Her er et lite klipp:
"Jeg er ikke så glad i ”godt smør”. Da jeg vokste opp, og var liten og barn, på 70-tallet ca., hadde vi bare ”godt smør” hjemme. Det sto inne i kjøkkenskapet på et tefat, og var knallgult og nesten flytende alltid. Bortsett fra når mor hadde bakt brød: da skar hun kjøleskapskaldt smør med ostehøvel og hadde på nybakt varmt brød, og som smeltet og rant ned på haken og var fett, og faktisk, akkurat da, med et iskaldt glass H-melk, nydelig godt."
Jeg fikk en t-skje smør, godt smør, til å ha til søndagegget. Det var aldri nok. Jeg ville ha mer, men fikk ikke.
Jeg nyter å ta hvor mye smør, godt smør, jeg vil, til søndagsegget, mandagsegget, tirsdagsegget osv. Jeg klarer ikke helt bestemme meg hva som er best, egget eller smøret. Tror det er smøret.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.