Noen som vet hvor mange karbohydrater det er på 100 g av denne? Lurer også på om noen vet hvordan man skal lage "hjemmelaget vaniljesukker"... Eller rettere sagt, hvor lenge må det stå før det er klart? Står i oppskriften:
"Du kan lage hjemmelaget vaniljesukker av splenda/sukrin som du lar stå med splittede vaniljestenger i et tett glass en tid. Sukrinen må evt. kjøres i en foodprosessor for å få en meliskonsistens."
Har dessverre ikkeprøvd så mye kaker enda.. men jeg har laget vaniljesukker! Brukte litt vaniljepulver og sukrinmelis. :sikle: Da kan det brukes med en gang. Men dersom du bruker hel vanilje vil jeg tro det bør stå et par dager iallefall
Takk Arnakristin:) Spar hos oss har bare vanilijesukker i forskjellige merker. Og vaniljestang da... jeg har nå delt en sånn, og lagt det i et tett rør med sukrinmelis... skulle liggee noen dager. Spennende ;)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.