< Tilbake til oversikten

Varme opp Atkins Chocolate Decadence

#1

Clockwork sa for siden:

Slo meg hvor brownies-aktig Chocolade Decadence (Atkins Advantage Bar) er, og at den ikke smeltet når den ble varm, så tenkte at jeg skulle prøve å varme den i ovnen.

La den på bakepapir i ovnen på 75 grader i 15-20 min, og det funka som fjell! Smeltet ikke i det hele tatt, ble bare varm og myk, og ble akkurat som å spise brownies, bare... Bedre? Kan kanskje med fordel varmes litt lenger, eventuelt skru opp tempen til 100, bare å prøve seg frem.

Ypperlig med pisket krem til! Nå slipper man å være asosial når desserten serveres på julaften veit jeg.


#2

Nerthus sa for siden:

Nice! Jeg brukte den i biter i cookie-dough iskrem oppskrift fra her inne, funka som fy det også :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.