kitekatt sa for siden:
Og hvordan blir den å bruke i mat etterpå evt?
kitekatt sa for siden:
Og hvordan blir den å bruke i mat etterpå evt?
Bønna200 sa for siden:
Fløten blir ganske utvanna, kan du si...
Marina sa for siden:
Det går helt fint :) men må tines i kjøleskap!
kitekatt sa for siden:
Takk! Da ryker den store kartongen med fløte porsjonspakket i små peppes rømmedressingbokser i fryseren :) Skal på ferie og den går ut på dato i mellomtiden.
sylwester sa for siden:
Mener jeg leste her på forumet en som puttet fløte i isbitform og frøs ned for så å bruke en og en.. Jeg har gitt opp fløte og har det kun når jeg må og belager meg på rømme ellers. De fleste oppskriftene jeg har prøvd har ingen problemer med rømme istedenfor fløte.
Alynna sa for siden:
Du kan bruke den i mat, men den skiller seg lettere enn fersk fløte, så jeg ville anbefalt det i mat der du jevner med noe. Man får lett "fettperler" på toppen. Til krem er den selvsagt ubrukelig.
Marina sa for siden:
Har sett at flere har brukt fryst fløte til krem. Må bare tines i kjøleskap..
Yonah sa for siden:
Jeg hadde gjort kort prosess og laget smør av fløta jeg, og evt frøset ned.
arkine sa for siden:
går fint og piske krem av frossen fløte ,men den blir ikke fult så luftig som vanlig ,men fult bruklig
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.