Hva de bruker på Fridays aner jeg ikke, men tror kanskje du tenker på cheddar :)
Den er ganske vanlig på burgere. Den orange typen er bedre enn den gule/hvite
den som er hard er best revet. på pizza, i bakverk, sauser, gratenger etc. og unngå den fra cathedral som the står mature på med mindre du er glad i råsterk ost.... norsk cheddar er mye mildere.
Taffelost med tomat er kjempedigg. Jeg bruker den til osteknekkis. Når osten er for liten til at jeg greier å skjære mer av den, brekker jeg resten opp i omeletten. Nyyyydelig........... :D
coop og rimi/ica har den i sortimentet. her i byen har bare rimi osten, prix har den ikke, og de har kun cheddaren og ikke de andre to typene. kiwi og meny har ikke serien i sortimentet i det hele tatt.
Jeg var på coop i dag, men glemte å se etter den... Men har fått veldig sansen for Tines Norsk Cheddarost! nam ;)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.