< Tilbake til oversikten

Ovnsbakt campinjong

#1

boble sa for siden:

(Ehh..skriver det sånn?..)

[color=royalblue][/color]
Har akkurat lagd noe helt forferdeilg godt til middag.
[color=royalblue][/color]
Man tager noen store (2 pr pers.) campinjonger. jo større jo bedre.Er ikke allitd disse er å få tak i . Kanskje er det sesong nå?
Ta ut stilk og "innmat" av disse.
Lag så hvitløkssmør av smør og 1-2 fedd hvitløk og litt finhakket persille.
Fyll dette oppi campinjongene.
Sett i ovnen på 225 g et kvarters tid.
Jeg strødde så over revet mozzarella over dem og satte på grillen i 1 min eller 2.
[color=royalblue][/color]
Det blir så veldig godt.
Spiste dette til svinemedaljong med wokede sqash og paprika-staver.
[color=royalblue][/color]
Anbefales på det varmeste,men gud så dårlig ånde jeg kommer til å få. Og så jeg som jobber i butikk og'. Kundene kommer vel til å rygge ut.
Memo til meg selv:
Ikke gå noe sted uten munnspray/tyggis!
[color=royalblue][/color]
[color=royalblue][/color]


#2

Daizy sa for siden:

Åh..... sikle.... Mmmmmmm det MÅ prøves, meeen jeg tror jeg venter til helga :D


#3

Alfie sa for siden:

En litt annen variant er å kjøre stilkene, smør, hvitløk, persille og cheddar i food-prosessoren og dytte det tilbake i soppene (skrap vekk de svarte skivene først, forresten). Inn i ovnen og vips!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.