Bunnen består kun av KJØTTDEIG OG EGG(blir IKKE eggette)
Det høres helt rart ut men dette funker! Blir stiv/sprø og god!!!
Først steker du 500-600gr kjøttdeig.. Avkjøl den så litt i kjølskapet..
Så tar du 3-4 egg og knar med hendene inn i kjøttdeigen og legger dette utover en langpanne med bakepapir. (bruk krydder om du ønsker mer smak)
Her har du da pizzabunnen!
Stek dette på ca 200 grader i 15 min.
Ta så pizzaebunnen ut og legg på fyll og ost
Sett den så i ovnen i 10-15 min igjen..
La den hvile på en rist par minutter på benken for og bli enda mer fast og hard før du spiser.
VOILA... KJEMPE GOD PIZZA :D Anbefales virkelig!
Alle ser rart på meg når jeg forteller om denne, men de fleste er veldig nysgjerrig på dette om det virkelig funker som pizzabunn og de får seg en god og posetiv overraskelse år de prøver:D
Ble litt mindre enn en pizza originale i diameter så jeg tenkte at jeg klarer å spise halve. Nope. Hehe. Magen sprekker etter 3 stykker, men den var god da :D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.